CLUB EXCLUSIU

Vippter, la xarxa social que t'acosta als famosos

La nova plataforma permet seguir els moviments dels teus ídols i participar en sortejos creats per ells mateixos

combo-combo

combo-combo

1
Es llegeix en minuts

Els famosos ja tenen la seva pròpia xarxa social. Es tracta de Vippter, una plataforma digital desenvolupada íntegrament a Espanya que permet seguir i comentar els moviments de les celebritats. L'objectiu és crear més proximitat entre ídols i fans.

A més de seguir i comentar les publicacions dels més famosos, Vippter també permet la participació en concursos i sortejos creats per ells mateixos. Així, és possible guanyar des de samarretes del tennista Fernando Verdasco fins a entrades per a un partit de bàsquet cedides pel mateix Ricky Rubio.

El funcionament de Vippter és similar al d'altres xarxes socials. Com a Facebook, hi ha un mur on pots comentar les publicacions de les persones a qui segueixes. La diferència principal és que aquestes persones són famoses. Fernando Torres, Jordi Alba, Fernando Verdasco, Ricky Rubio, Paula Echevarría, Luís Figo, Paris Hilton Bryan Adams són algunes de les celebritats que ja tenen compte en aquesta plataforma.

COMPRES AMB UN SOL CLIC

Notícies relacionades

Una altra de les novetats que ofereix aquesta xarxa social és l'accés directe a la botiga de les marques que llueixen els famosos a les seves fotografies. Així, si Malena Costa porta una bonica samarreta, és possible comprar-la amb un sol clic.

ALTRES PLATAFORMES EXCLUSIVES

Vippter no és la primera xarxa social pensada per a persones amb cert reconeixement. Tinder ja va inventar Tinder SelectTinder Select, una secció a la qual només es pot accedir a través d'una invitació i que està pensada per a gent rica, influent o famosa. Aquesta versió ha existit durant molts mesos, però no s'ha anunciat per mantenir el seu prestigi.