EXPLICACIÓ A FACEBOOK

Arsuaga, president d'Hazte Oír, denuncia a Twitter una trucada "de Satanàs"

El responsable de l'associació ultracatòlica pretenia denunciar un assetjador, però li ha sortit "un xurro de tuit"

hazte oir

hazte oir

1
Es llegeix en minuts

Ignacio Arsuaga, president d'Hazte Oír, associació ultracatòlica que ha generat la polèmica aquests dies amb el seu autobús trànsfob, ha assegurat al seu compte de Twitter que Satanàs li ha trucat a casa, en un tuit de les 9.50 d'aquest dilluns al matí. I adjunta la imatge del suposat número (òbviament, el 666666666) que li ha trucat, i demana una "oració" per la seva família.

A més, el tuit remetia a una informació en què es parlava amb un sacerdot exorcista, que assegurava que el dimoni existeix, però no té "banyes, ni ales, ni cues".

EXPLICACIÓ A FACEBOOK

Notícies relacionades

La informació semblava una suplantació del compte de Twitter, ja que el mateix Arsuaga havia denunciat feia uns dies que el compte de l'organització havia sigut suplantat. Però posteriorment, després d'esborrar el tuit, n'ha escrit un altre en què remet a una publicació que ha fet a FacebookFacebook explicant l'embolic: que volia denunciar un "suposat assetjador que ha estat amenaçant-me per telèfon, a mi i la meva família", però que li ha sortit "un xurro de tuit".

No obstant, els missatges en què es mofaven d'Arsuaga no s'han fet esperar i més de 1.300 persones han compartit en aquestes 7 hores l'enigmàtic primer tuit d'Arsuaga burlant-se de la "trucada":