Amb un camp de futbol i un camell, a Flix es munten un bingo: 1.500 euros si defeca a la teva casella

La Joventut Esportiva de Flix ha organitzat aquest diumenge un original sorteig per recaptar fons

camell

camell

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO / BARCELONA

Per organitzar un sorteig hi ha qui necessita un bombo, cartrons i fitxes. O una bossa en comptes del bombo. O pasta de sopa o llegums en comptes de les fitxes. Però la Joventut Esportiva de Flix i l'escola de futbol de la localitat de les Terres de l'Ebre ha preferit fer-ho en gran: en lloc d'un cartró, tot un camp de futbol, dividit en caselles marcades amb calç. En comptes de bombo, l'aparell digestiu d'un dromedari. I en comptes de boleta, la defecació que el camèlid tingui a bé dipositar en una de les caselles.

Es tracta de l'activitat anunciada com La Cagada del Camell: una butlleta de tres euros donava dret a ser el beneficiari d'una de les caselles. El premi, de ser l'afortunat per l'alleujament de l'animal, 1.500 euros.

Aquesta era la disposició del camp de futbol abans de començar l'animada activitat, segons la fotografia compartida a Facebook per un dels participants:

Així funciona el sorteig de les parcel·les:

Teo Pérez, el director del programa 'Malas compañías' de la Sexta, que s'estrena aquest cap de setmana, passava per allà, en un moment d'esbarjo i desconnexió. I s'ha dedicat a retransmetre l'activitat al seu compte de Twitter:

Notícies relacionades

Les bases del concurs eren clares. Però establien un termini fix: si abans de les 19 hores el camell no decidia espontàniament quina era la casella guanyadora, el premi se sortejaria entre els participants.

I pel que veiem en el compte de la J. E. Flix, ha sigut així. Aquí teniu la guanyadora:

Temes:

Flix Futbol