'Hazme reír', resposta d''El intermedio' a l'autobús trànsfob de Hazte Oír

El vehicle del programa de La Sexta recomana amb humor "que altres no triïn la teva identitat de gènere per tu"

37527637 60

37527637 60 / JOSE LUIS ROCA

1
Es llegeix en minuts

El polèmic autobús de Hazte Oír ha sigut àmpliament criticat a les xarxes socials, que, com sempre en aquests casos, de seguida ha tingut a punt la seva particular visió -en forma de mems- de l'assumpte.

I el programa 'El intermedio', amb la seva particular visió irònica de les notícies, no s'ha quedat enrere, i ha posat en marxa un autobús, que circula des d'aquest divendres pels carrers de Madrid per contrarestar el de l'organització ultraconservadora. "Un penis és un penis, una vulva és una vulva i treure aquest autobús va ser una cagada. Però no us preocupeu, ‘El intermedio’ respondrà com es mereix a l'associació ultracatòlica Hazte Oír i traurà al carrer el seu autobús reivindicatiu amb aquesta petició: la identitat de gènere no es tria, que no la triïn per tu", assegura el vídeo de promoció de l'espai.

L'autobús del programa que presenta el Gran Wyoming ha tingut una bona acollida, segons anuncia a les xarxes socials el programa.

Amb crits de "¡Hazte Oír, háztelo mirar!" i "Ito, ito, ito, ¡la meva nena té 'pito!", ha sigut rebut per un grup d'activistes LGTBI en la seva primera parada, cap a les 10.30 hores.

Notícies relacionades

El vocal de delictes d'odi d'Arcòpoli, Rubén López, ha qualificat a La Sexta de "fabulosa" la idea de fer sortir al carrer un autobús "basat en el respecte, la igualtat i la llibertat", que són els valors que, segons ha assegurat, ells defensen. "Valors per a tothom sense invisibilitzar a ningú, el contrari que fan aquests grupuscles ultraconservadors com Hazte Oír", ha postil·lat.

EL MISSATGE

El vehicle, pintat amb el color verd emblemàtic de La Sexta i del programa, porta impreses les frases: "Això és un penis. Això és una vulva. I això, ¿què és? La identitat de gènere no es tria. Que no la triïn altres per tu", acompanyat d'imatges dels aparells reproductors femení i masculí, juntament amb una foto d'El Gran Wyoming, just a sota de l''això, ¿què és?", fidel al caràcter irònic del programa. Però també dona el punt de seny i serietat amb el missatge final: "Que no triïn la teva identitat de gènere altres per tu".