NOMÉS ALS EUA

Les ulleres Spectacles ja es poden comprar a internet

Les ulleres de Snap Inc (Snapchat) per gravar microrecords costen 123 euros, se serveixen en tres colors i inclouen funda de càrrega i cable

Cada usuari en podrà comprar un màxim de 6 unitats

spectaclesok

spectaclesok

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Les Spectacles, les ulleres de Snap Inc, que a més protegeixen els ulls del sol, s'han començat a vendre als EUA. D'aquí 15 dies o un mes els tecnoaddictes podran començar a gravar microrecords de 10, 20 o 30 segons amb les seves petites càmeres integrades als laterals de les motllures, en tres colors a elegir: coral, turquesa o el clàssic negre. Per 129,99 dòlars (122,78 euros, al canvi) es poden demanar 'on line'. El preu inclou l'estoig de càrrega i el cable per fer-ho.

El mes de novembre passat les Spectacles es van començar a vendre a través d'una màquines expenedores que apareixien i desapareixien per la geografia nord-americana, i també en una botiga física (a Manhattan), que ara deixarà de servir-les. Tampoc Amazon dispensarà més la funda de càrrega (49,99 dòlars) i el cable (9,99 dòlars), restringits ja a la botiga 'on line' de Snap Inc (l'empresa darrere de Snapchat, el divertimento de les mil cares del gust dels mil·lennistes -els que tenen entre 18 i 34 anys- i de molts mitjans de comunicació anglosaxons).

6 UNITATS PER USUARI

A través de la botiga, un avís per a acaparadors: el màxim de Spectacles que pot comprar un consumidor són 6.

Les ulleres Spectacles no semblen el que són, un 'gadget' tecnològic. A simple vista són més un complement de moda. Les Goolge Glass, per exemple, semblaven el que eren, un aparell futurista, tecnològic (de 1.500 euros, la primera versió del 2014), i a més van topar amb algun petit problema en matèria de privacitat.

La xarxa social dels mil·lennistes llança aquesta tardor les ulleres Spectacles. / periodico

Veurem què passa ara amb les Spectacles, capaces de gravar del dret i del revés i de forma circular, i amb un sol clic (sense hipotecar les mans) microfragments de realitat des del mateix enfocament dels nostres ulls, donant lloc a petites pel·lícules semblants a records.

Notícies relacionades

L'arxiu, 'Memories', es comparteix per wifi o 'bluetooth' en Snapchat; i és clar, només per un temps limitat, marca de la casa.

La venda 'on line' de les ulleres s'ha fet coincidir amb la imminent sortida a borsa de Snap Inc, les dues estratègies encaminades a recuperar la popularitat que sembla haver perdut Snapchat davant altres aplicacions com Instagram.