ALEGRIA MALGRAT LA MALALTIA

Mor a Dallas la dona que ballava hip-hop mentre rebia quimioteràpia

Ana-Alecia Ayala tenia un càncer molt agressiu d'úter des de finals del 2015

enferma

enferma

1
Es llegeix en minuts

Tenia un càncer molt agressiu a l'úter des del desembre del 2015, del qual va ser operada dues vegades i pel qual va rebre un tractament de quimioteràpia.

Però també un optimisme i unes ganes de viure encomiables. La dona d'origen hispà Ana-Alecia Ayala, que es va fer famosa a les xarxes socials ballant amb una amiga 'Juju on that beat', de Zayion McCall i Zay Hilfigerrr, ha mort aquest dimecres de la malaltia que patia.

La dona que va penjar al seu Facebook un vídeo en què ballava la cançó de hip-hop/rap mentre rebia el tractament de quimioteràpia ha mort en un hospital de Dallas envoltada de familiars i amics.

Els més de nou milions de persones que van veure el seu vídeo ballant a Facebook --penjat l'octubre passat-- han volgut retre-li un tribut a través de la xarxa social, dient que s'han sentit profundament commoguts per la seva alegria per la vida. "La teva pura amistat i alegre personalitat ens ha arribat a tots!", ha dit per exemple el professor de ball Oluremi Sano. "Estic en estat de xoc total i, alhora, commogut", ha afegit.

Notícies relacionades

"¿Qui diu que el càncer i la quimioteràpia t'han de deprimir? ¡Riurem per última vegada!", demanava Ayala a la seva pàgina d'Instagram. 

Ayala havia comentat al canal de notícies local KVUE que volia ser inspiració per als altres. "I també vull encoratjar els éssers estimats dels pacients de càncer a sortir de la zona de comoditat i fer el tonto, fer una festa de ball, viure el moment i passar una bona estona", va assegurar.