PARE CORATGE

Un malalt terminal troba una família per al seu fill abans de morir

La mare els va abandonar a tots dos al cap de poques setmanes de néixer la criatura

padrehijo

padrehijo

1
Es llegeix en minuts
JOSÉ MANUEL REAL / BARCELONA

Nick Rose, un britànic de 40 anys malalt terminal de càncer, va morir la setmana passada, però abans del fatal final, aquest pare solter va aconseguir superar l'última gran batalla que li quedava mentre va estar amb vida: trobar una família d'acollida per al seu fill Logan, de tan sols quatre anys.

Rose va anar al metge fa uns mesos per un bony que li havia aparegut a la gola, que va resultar ser un càncer fulminant. Li quedava molt poc temps de vida. Aquest pare solter va criar el nen en solitari i no coneixia a ningú a qui deixar-lo perquè el cuidés. ¿El motiu? La mare els va abandonar a tots dos a les poques setmanes de néixer el nen.

Un dels seus millors amics es va encarregar del menor mentre rebia tractament per la malaltia, però no podia quedar-se'l permanentment, així que aquest ‘pare coratge’ es va mobilitzar a través d'internet i, amb l'ajuda dels seus amics més pròxims, va aconseguir una bona família d'acollida i també recaptar fons per assegurar el futur del seu fill. La identitat de la seva nova família no ha transcendit.

"Nick de tot en feia una broma, i això que el final va ser una agonia. Logan no es va adonar de res", afirma Aaron Crompton, una de les persones més pròximes de Rose.

Notícies relacionades

La pàgina web, que encara segueix activa, ja ha recaptat més d'11.000 euros.