FUNDA PETONERA

El mòbil ja permet fins i tot besar en temps real

Una funda per a telèfons amb una mena de coixinet permet l'òscul virtual amb la persona escollida

beso

beso

1
Es llegeix en minuts
Vega S. Sánchez
Vega S. Sánchez

Periodista

Especialista en animals, plantes i curiositats

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Un 'petoner a distància'. Així es podria definir el nou 'gadget' presentat en el 'Segon Congrés Internacional d'Amor i Sexe amb Robots', celebrat els passats dies 19 i 20 a Londres. L'enginy consisteix en una espècie de funda en què s'insereix el mòbil i a la qual es besa, en temps real, perquè la persona estimada rebi l'òscul. A la part davantera de la funda, els creadors hi han incorporat un coixinet de plàstic per la zona inferior de la pantalla que, a l'hora de fer el petó, simula que s'està besant la boca de l'altra persona. 

Segons els creadors, és el complement perfecte per a les parelles que mantenen relacions a distància i són assidus a les videoconferències. "Fer petons és la forma d'expressió més directa i universal d'intimitat i afecte", ha assegurat en el congrés internacional EmmaYann Zhang, que ha treballat en el prototip.

Notícies relacionades

Els desenvolupadors d'aquest 'gadget admeten que encara hi ha un llarg camí per recórrer, ja que el coixinet no està dissenyat en forma de boca --però els sensors estan alineats com si ho fossin-- i no hi ha simulació de la llengua, òrgan molt present en els petons ardents i apassionats dels amants. El punt bo és que acostuma els usuaris a 'fer petons' a un enginy.

Si bé la idea en si no és nova, i hi ha hagut prototips semblants presentats amb anterioritat, l'avantatge d'aquest nou aparell és la simplicitat, tant d'ús com d'aplicació. Els antecessors d'aquest aparell possibiliten el 'telepetó' a través de l'ordinador o d'un objecte extern que s'hi sincronitza.