SENSE FERITS

Un vídeo del xoc múltiple de vehicles en un carrer nevat de Mont-real es viralitza

Les imatges de l'accident, on hi ha cotxes, autobusos i furgonetes, han sigut vistes més de 16 milions de vegades en 24 hores

montreal660

montreal660

1
Es llegeix en minuts

Willem Shepherd, un dissenyador gràfic de Mont-real, no podia imaginar fa a penes 24 hores que les imatges que va gravar des de la seva oficina de vehicles relliscant i xocant els uns amb els altres en un carrer gelat d'aquesta ciutat canadenca s'anaven a viralitzar. El vídeo, penjat a Youtube i al seu compte de Facebook, suma ja més de 16 milions de visites, i pujant.

El xoc múltiple viral va tenir lloc aquest dilluns al costat de la plaça Victoria de Mont-real, concretament a la cantonada entre l'avinguda Viger i Côte Beaver Hall. El carrer apareix cobert per una fina capa de neu, suficient, no obstant, per provocar el festival de vehicles perdent el control. El vídeo comença amb un autobús que rellisca i impacta contra diversos turismes. A continuació, una furgoneta xoca contra el bus.  No acaba aquí la cosa perquè un segon autobús s'estavella contra la furgoneta i la desplaça fora de la cua de vehicles afectats. També un cotxe de policia acaba en la línia de vehicles. Una grua amb pala llevaneu acaba de rematar l'escena davant la mirada estupefacta dels vianants. Afortunadament i miraculosament ningú va resultar ferit.