PETA: "¿Beuries llet de gossa, de gata o de rata?"

L'organització animalista pretén animar al veganisme i frenar el consum de llet de vaca

peta

peta

1
Es llegeix en minuts
SUAM HERNÁNDEZ / BARCELONA

¿Series capaç de beure llet de gos? Si la resposta és “no”, no et deixarà indiferent una de les últimes campanyes de PETA, la principal organització animalista del món.

El seu últim vídeo pretén remoure consciències sobre el consum de llet de vaca. I ho ha aconseguit. La repercussió a les xarxes socials d'aquesta iniciativa ha generat moltíssima polèmica i, aquesta vegada, no ha sigut pels nus dels seus activistes.

Com es pot veure a continuació, PETA fa creure als voluntaris del vídeo que estan participant en una mena de tast de llets. Les persones s'animen a donar les seves opinions després de tastar el producte amb comentaris com: “És dolç”, o “Sembla més blanca que el blanc”. No obstant, quan la responsable del tast anuncia que és llet de gossa, les reaccions comencen a ser molt diferents. Alguns escupen la beguda, altres insulten, i la majoria retreuen molt enfadats que no se'ls hagi avisat abans.

Notícies relacionades

A causa de l'exaltació, molts dels participants se'n van sense saber que el que havien tastat no era realment llet de gos, però tampoc de vaca. El preparat era ni més ni menys que llet de soja. D'aquesta manera, l'organització pretén animar al veganisme, al mateix temps que intenta que ens qüestionem les nostres eleccions de consum amb aquest contundent final: “Som l'únic animal que beu la llet d'una altra espècie. ¿No és repugnant?".

"¿Llet de rata? ¿De gossa? ¿De gata? ¿De vaca? ¿Quina diferència hi ha?"