POLÍTIC 'EXTRONISTA'

Un regidor del PP competeix en un concurs per coronar-se com el més guapo d'Espanya

Sergio Ayala Pichoto, exparticipant de 'MYHYV', explica a 'Interviú' que el que ell vol és ser model

lpedragosa36310528 sergio ayala161116195719

lpedragosa36310528 sergio ayala161116195719

1
Es llegeix en minuts

El regidor del PP Sergio Ayala Pichoto és un polític mediàtic, però no per participar en les tertúlies televisives, sinó per haver sigut un dels 'tronistes' del programa 'Mujeres y hombres y viceversa' (MYHYV) de Tele 5. I ara es pot coronar com l'home més guapo d'Espanya, si resulta guanyador en el concurs Rei de Bellesa que se celebra a Albacete aquest dimecres. En un article que publica 'Interviú', aquest jove de 25 anys expressa el seu desig de ser model professional.

Després de passar per 'MYHYV', Ayala és responsable de l'àrea de Joventut i Esport de l'Ajuntament de Medina del Campo (Valladolid) i, a més, treballa com a cambrer.

CURA DEL COS

Notícies relacionades

El regidor popular es cuida molt el cos, de manera que practica esport i vigila l'alimentació: el seu dinar consisteix en un batut proteic de sis clares d'ou. Ayala assegura a 'Interviú' que es vol dedicar al món de la moda. "Això de la política és temporal", afirma.

El jove polític defensa que Mariano Rajoy segueixi sent president del Govern. "Em sento identificat amb els seus valors com a polític i com a persona", explica. I abans de criticar Donald Trump, el president electe dels EUA, prefereix donar-li una oportunitat: "Ni els bons són tan bons, ni els dolents tan dolents".

Temes:

MYHYV Interviú