DILLUNS, AL QUIOSC

Yanira, la 'barbie' de 'Granjero busca esposa', portada d''Interviú'

"A vegades el granger ens faltava al respecte", explica la model i hostessa tenerifenca

Photo: © JORGE OGALLA

Photo: © JORGE OGALLA / JORGE OGALLA (Photo By © Jorge Ogalla)

1
Es llegeix en minuts

Aquesta tenerifenca és una de les candidates en la cinquena temporada de ‘Granjero busca esposa’, el 'reality' més rural que actualment emet la cadena Cuatro. Model i hostessa, la rossa illenca Yanira va deixar la seva platja estimada per conquistar el granger i la cosa no va sortir com s'esperava: va estar a punt de plantar-lo en directe. Dilluns, Yanira es despulla a 'Interviú' i reconeix que no és or tot el que lluu a la petita pantalla. 

DESAPAREIXEN 1.500 CAPSES AMB PAPERS DELS NENS ROBATS

Notícies relacionades

La setmana passada 'Interviú' revelava el parador dels arxius que des de fa anys busquen els afectats pel robatori de nadons. Pertanyents al Patronat de Protecció a la Dona i l'Obra de Protecció del Menor, els documents es troben dipositats als soterranis del Ministeri d'ocupació i Seguretat Social. Encara sense inventariar, és probable que entre ells figurin expedients d'adopcions i historials de les dones que van estar internades als centres del patronat, un organisme repressor que durant el franquisme es va encarregar de la moral femenina.

Doncs bé, aquesta setmana la revista aprofundeix en aquest assumpte i revela que de les 3.000 caixes que el ministeri de Justícia va revelar, fa quatre anys, que existien d'aquelles dues institucions, ara tan sols queden 1.436 capses del fons de menors i una trentena del de dones. Aquest últim es va perdre gairebé en la seva totalitat després d'una inundació al Ministeri d'Ocupació el 1996, segons ha confirmat el Ministeri d'Ocupació.

Temes:

Interviú