EL PROTOTIP ENCARA NO TÉ PREU

Així és Letrons, el BMW que es converteix en Transformer

Una empresa turca fa realitat el somni de molts nens i adults fanàtics dels robots

De BMW Sèrie 3 vermell a Transformer en pocs segons: el somni fet realitat per a molts fans de la saga de ciència-ficció. / YOUTUBE / AUTO SHOW

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Si has vist 'Transformer' a la tele o al cine, segur que has somiat alguna vegada tenir del teu costat aquells enginys mecànics gegants. O potser has jugat amb les seves rèpliques en miniatura de la factoria Hasbro i Takara Tomy. Per als fans de la saga i els amants dels cotxes arriba aquest vídeo, que converteix en realitat la ciència-ficció. Una empresa radicada a Ankara (Turquia) dedicada a R+D ho ha fet possible. De moment només com un espectacular prototip.

La companyia Letvison ha donat a conèixer el seu megarobot, de nom Letrons. Una dotzena d'enginyers i quatre tècnics han convertit un BMW Sèrie 3 cupè vermell teledirigit en una un Transformer de més de tres metres.

Han trigat vuit mesos.

I PODRÀ PARLAR

Letrons està tan aconseguit que fins i tot pot moure els dits. I no descarta fer-lo parlar.

Notícies relacionades

La joguina encara no té preu, i encara no se sap si estarà a punt aquest Nadal. El que és clar és que les dimensions del robot que surt de la cabina fan impossible que l'automòbil pugui ser ocupat ni tan tan sols per un conductor.

Ha de ser dirigit per control remot, expliquen a la web de la companyia, i també diuen que tenen pensat fer més prototips amb altres models de cotxes.