'CELEBRITY' A LA PICOTA

Altres grans moments de Leticia Sabater

De la relliscada de Kuala Lumpur a la 'Salchipapa', passant per un himen reconstruït i el programa 'Con mucha marcha'

getthumbsbyfilename

getthumbsbyfilename

3
Es llegeix en minuts
ALBA GARCÍA / BARCELONA

Leticia Sabater ha tornat a donar la nota a les xarxes socials, aquesta vegada amb un error geogràfic. Un usuari de Twitter va compartir el seu vídeo de 'La salchipapa' dient que era per als fans de Kuala Lumpur i Sabater va confondre aquesta ciutat amb un insult. Ha sigut l'últim error polèmic que ha tingut la 'celebrity', però des que va començar a sortir a la televisió ens ha deixat grans moments. Aquí en tenim alguns.

DESESPERADA PER TROBAR L'AMOR

L'any 2012 Leticia Sabater va publicar un vídeo, que ella mateixa va difondre a les xarxes socials, amb el qual pretenia trobar l'amor. Explicava que havia aconseguit "tot el que volia: fama i diners". Però li faltava una cosa que li impedia ser feliç: no aconseguia trobar l'amor. Per això va decidir fer un vídeo del tipus càsting en què l'únic requisit que demanava era ser major d'edat. 

La seva desesperació va arribar a tal punt que va demanar que els interessats li escrivissin per correu electrònic o es posessin en contacte amb ella a través del seu compte de Twitter. Sembla que el càsting no va funcionar i va decidir seguir donant la nota als platós de televisió.

VERGE Als 48

No, no està esperant el matrimoni. Leticia Sabater va decidir gastar-se 6.000 euros a reconstruir-se l'himen i, és clar, es va encarregar que la notícia es fes pública. Durant diversos dies no va parar de parlar de les seves intimitats a les televisions que ella freqüenta i tot Espanya va poder saber que va perdre la virginitat perquè va tenir un accident amb un gronxador i per això "tenia problemes amb els penis grans". Així ho explicava la polèmica 'celebrity' per justificar la seva operació.

ENXAMPADA A LA PLATJA

De la mateixa manera que no té cap problema a explicar la seva vida a la televisió, tampoc en va tenir cap per demostrar el seu amor a un nòvio en una platja de València. La parella va ser enxampada practicant sexe i al vídeo es pot veure que en algun moment hi havia gent passejant per la riba. Un moment incòmode per a qualsevol que la que va ser presentadora del programa infantil 'Con mucha marcha' va decidir resoldre, una vegada més, anant a la televisió a parlar-ne.

NUMERETS PELS SEUS COMPLEXOS

Fins i tot quan la intenció és bona acaba fent el ridícul. Sabater va anar a 'La Caja Deluxe' (Tele 5), un programa en què alguns famosos se sotmetien a una entrevista psicològica que feia un recorregut per tota la seva vida. I aquí van sortir a la llum els complexos de la col·laboradora de 'Sálvame'. Una vegada més provocant, sense voler-ho, estar en boca de tothom. 

A l'entrevista va fer confessions com les següents: "Vaig néixer molt lletja i mig tonta", i també va dir que el seu avi va pensar d'ella que "no tenia solució". Va explicar que per aquest motiu ho va passar molt malament a l'escola (li deien "lletja i xinesa"). I va assegurar que això va fer que des de molt petita volgués ser famosa, "perquè es fixessin en mi per una altra cosa que no fos perquè era lletja". 

ALS ESCENARIS

Notícies relacionades

Si per alguna cosa ha sigut coneguda Leticia Sabater els últims anys ha sigut pels grans xous que ha protagonitzat i que s'han fet virals. La seva ànsia d'estar en boca de tothom ens ha deixat grans videoclips com el de 'La salchipapa'Mr Policeman' i 'Ymca'. I no acaba aquí la seva vena d'artista, perquè també va participar en un circ que es deia 'Fronze'. Una còpia d'estil musical i amb un nom incorrecte (probablement per evitar pagar drets d'autor) de la pel·lícula de Disney 'Frozen'. Ella imitava la princesa Elsa.

Després de repassar algunes de les situacions més comentades, sembla que no hi ha dubte que queda enrere la Leticia Sabater que va fer ballar i fer gimnàstica als que van ser nens els anys 90. Com ella mateixa va dir: "La gent es pensava que era tonta i per això vaig anar als 'realities". Potser l'objectiu d'esborrar aquesta imatge no l'ha aconseguit -veient els seus últims tuits-, però ha deixat alguns dels 'millors' moments de la televisió.

Temes:

Reality show