PERSONATGES DE CARN I OSSOS

Arriba 'Detectiu Pikachu', la primera pel·lícula d'acció real de Pokémon

L'estudi Legendary Pictures ha adquirit els drets i començarà la producció del film l'any que ve

pelipokemon

pelipokemon

1
Es llegeix en minuts

L'estudi Legendary Entertainmentha aconseguit els drets per portar al cine els personatges del videojoc Pokémon, amb què planeja crear una franquícia a partir d'un nou personatge anomenat Detectiu Pikachu, ha informat la revista 'Variety'.

Legendary s'ha associat amb Pokémon Company per rodar una primera entrega "d'acció real", és a dir, amb personatges de carn i ossos, ha indicat la publicació.

S'espera que el rodatge comenci l'any que ve.

Universal Pictures s'encarregarà de la distribució de la pel·lícula fora del Japó. Al país asiàtic, serà Toho qui portarà les regnes de la cinta.

FENOMEN GLOBAL

L'anunci arriba dues setmanes després que l'aplicació Pokémon Go, amb la seva aposta per la realitat augmentada, es convertís en un fenomen global.

Pokémon es va fer popular fa 20 anys i fins i tot va tenir una sèrie d'animació que va comptar amb 19 temporades.

Notícies relacionades

Ara ha reaparegut de manera virtual amb més força que mai, tant que s'ha convertit en el principal videojoc per a mòbils de la història dels EUA, amb uns 21 milions d'usuaris actius diaris.

El videojoc obliga els seus jugadors a caminar pels carrers i els parcs per caçar els personatges i així seguir avançant i pujant nivells, una aposta de joc arriscada i gairebé sense precedents que, per ara, no ha fet sinó recollir èxits.