DE L'OBRA SOCIAL DE DE LA CAIXA

Xavi Hernàndez i Ferran Adrià, #AmbElsImprescindibles

Sor Lucía Caram, Moderna de Pueblo i Àlex Corretja també participen en la campanya que vol reconèixer la tasca social de persones i entitats

La Caixa llança la campanya #AmbElsImprescindibles amb cares famoses com les de Ferran Adrià i Xavi Hernàndez, per reconèixer la tasca social de persones i entitats. / periodico

1
Es llegeix en minuts

El futbolista Xavi Hernández, el cuiner Ferran Adrià i sor Lucía Caram s'han unit al Dia dels Imprescindibles, impulsat per l'Obra Social La Caixa per reconèixer la tasca social de persones i entitats, ha informat l'entitat bancària aquest dimarts en un comunicat.

Aquest dimecres se celebrarà per primera vegada el Dia dels Imprescindibles, en "un homenatge virtual a totes les entitats socials que treballen diàriament per construir una societat més justa i igualitària: els imprescindibles".

Estrelles del món de l'esport com Àlex Corretja, Nani Roma, Marta Fernández o jugadors de les seccions professionals del FC Barcelona, així com el geni de la cuina Ferran Adrià, l'actriu Blanca Marsillach i l'artista gràfica Moderna de Pueblo són les cares més famoses d'aquest moviment de sensibilització i reconeixement a la tasca dels professionals de les entitats socials.

Aquesta acció s'emmarca en la campanya per homenatjar totes aquelles persones i organitzacions que col·laboren estretament amb l'entitat en el desenvolupament dels seus programes socials més estratègics.

COL·LECTIUS VULNERABLES

Notícies relacionades

Aquests es dirigeixen a lluitar contra la pobresa infantil, promoure la contractació de col·lectius vulnerables i fomentar l'envelliment actiu i saludable de les persones grans, entre unes altres línies d'actuació.

Hi han participat organitzacions com Save the Children, Creu Roja Espanyola, ACNUR, Càritas, Federació Espanyola de Bancs d'Aliments, Fundació Missatgers de la Pau, Unicef, Fundació ONCE, Fundació Vicente Ferrer, Oxfam Intermón, Banc d'Aliments de Catalunya i Casal dels Infants, totes elles col·laboradores de l'Obra Social La Caixa.