I NO VA COMPLETAR 'EL ROSCO'

Amb la T: l'última resposta còmica de 'Pasapalabra'

El concursant Francisco va respondre que "tortillera" era "poèticament dona homosexual"

 

  / TELECINCO

1
Es llegeix en minuts

Francisco competia aquest dilluns a 'El rosco' de 'Pasapalabra' contra David. Les errades que li van fer perdre la possibilitat de guanyar els 1.212.000 euros que hi ha actualment de pot en el concurs van ser tres. Però un va deixar un dels moments més comentats a les xarxes, i probablement un dels moments més còmics del programa de Telecinco.

"Amb la T: poèticament dona homosexual". Aquesta pregunta va generar diversos dubtes al concursant, i la va deixar passar en diverses ocasions. Però quan arribava al final, sabent que les seves possibilitats de continuar en el concurs eren poques, va acabar arriscant-se amb la resposta.

"Tortillera", va respondre amb un somriure a la cara. Però no, 'tortillera' no és precisament un terme gaire poètic per descriure una dona homosexual.  El terme correcte era 'tríbada'.

Christian Gálvez va respondre: "Bé, s'havia d'arriscar".

Notícies relacionades

Francisco no seguirà en el concurs, però almenys el seu gran momenta serà un dels més comentats de la història de 'Pasapalabra'.

HUMOR A TWITTER

Els usuaris de Twitter no van trigar a fer-se ressò de l'assumpte, i, efectivament, la resposta de Francisco està sent molt comentada. Són molts els usuaris d'aquesta xarxa social que estan traient suc de l'assumpte, fins i tot el que sembla un amic del concursant. Aquí mostrem una recopilació de tuits: