El 'petit Nicolás', primer expulsat de 'GH VIP'

El peculiar personatge només ha durat una setmana al 'reality' de Tele 5

fran-nicolas 0

fran-nicolas 0

2
Es llegeix en minuts

Francisco Nicolás, més conegut al circ mediàtic espanyol com el 'petit Nicolás','petit Nicolás' només ha durat una setmana en la seva aventura al 'reality show' de Tele 5 'Gran hermano VIP'.Tele 5 'Gran hermano VIP' Aquest dijous, a la primera gala d'expulsió de la quarta edició del 'GH VIP', ha deixat la casa de Guadalix de la Sierra (amb un 62,2% de vots i majoria absoluta), mentre que Laura Matamoros i Julián Contreras s'han salvat.

Amb el seu adéu a les primeres de canvi, aquest peculiar personatge, que va entrar en el concurs de Mediaset sent el participant que més cobrava --s'ha publicat que el seu caixet rondava els 30.000 euros per setmana--, es va convertir en la gran estrella d'aquest dijous, una sortida que ell mateix va dir que segurament s'ha degut als seus comentaris sobre personatges populars. També va deixar caure que possiblement s'havia activat un 'protocol' d'Estat per fer-lo fora del programa, precisament per haver "parlat massa".

Tant si aquesta versió del 'protocol' és ficció com si és realitat, el cas és que el 'petit Nicolás' ha deixat anar algunes perles durant la setmana escassa que ha estat tancat a la casa de 'GH VIP'. Així, segons ell, Corina (personatge que s'ha relacionat amb el rei Joan Carles) és "guapíssima" i Joan Carles "es va voler casar amb ella". De Cristina de Borbó va comentar que la creu innocent: "No sabia res, és una Borbó acostumada a fer el que diu el marit, però Urdangarin sí que ha de pagar per això". En canvi, de l'actual reina d'Espanya va afirmar que no li agradava, que la veu "bruta", i va assegurar que entre ella i Joan Carles I "hi havia una guerra enorme".

Del món de la política també es va referir a alts càrrecs del PP i del Govern, com Mariano Rajoy, a qui considera "molt bon tio", però que és "molt tonto. Rajoy guanya per avorriment". I d'Esperanza Aguirre va dir que li "cau bé", però que per culpa del poder "se li n'ha anat l'olla".

TRANQUIL I SENSE LA MALETA

Després de l'expulsió, Nicolás va afirmar que està tranquil, i que no s'esperava sortir tan aviat, ja que no havia fet ni les maletes. Ja al plató de Tele 5, on va ser rebut entre esbroncades i aplaudiments, el jove va explicar que la seva intenció quan va acceptar l'oferta de participar en el 'reality' era que el coneguessin. "No he vingut a caure millor o pitjor, volia que la gent tingués una opinió". Francisco Nicolás va considerar que el seu pas per la casa de Guadalix havia sigut positiu, ja que li ha permès comprovar que ha de controlar molt més la seva efusivitat.

Notícies relacionades

Per últim, el petit Nicolás va apuntar que l'experiència de 'Gran hermano' la recomanaria a tots els polítics. "S'hi han de posar tots, i llavors ens adonarem tots de com són".

Ara, si es compleix la tradició d'aquest 'reality', 'el petit Nicolás' iniciarà la ronda per tots els programes de la cadena Tele 5. És el que s'anomena sinergia.