TAMBÉ TÉ UN CLON SUEC

DiCaprio i el seu bessó rus, dues gotes d'aigua

El jove militar rus comparteix trets similars amb l'actor d''El renacido', que té una àvia originària d'aquell país

Leonardo DiCaprio, a la dreta, i el seu doble rus.

Leonardo DiCaprio, a la dreta, i el seu doble rus. / TWITTER / EFE

1
Es llegeix en minuts
Laura Estirado
Laura Estirado

Periodista

Especialista en Gent, Reialesa, Moda, Tendències, Estil y Xarxes

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Coincidint amb la cinquena nominació a l'Oscar de Leonardo DiCaprio per 'El renacido' --es va quedar a les portes com a millor actor de repartiment el 1994 per '¿A qui estima, en Gilbert Grape?'; millor actor principal el 2005 per 'L'aviador'; 'Diamant de sang' (2007), i 'El lobo de Wall Street' (2014)-- les xarxes socials acaben de descobrir que a l'actor, de 41 anys, li ha sortit un nou 'bessó'.

Es tracta d'un clon vingut del fred, de la llunyana estepa russa. Segons sembla, és un membre de les forces de seguretat russes de nom desconegut però que, sens dubte, comparteix molts trets amb el seu 'parent' hollywoodià.

ÀVIA D'ORÍGENS RUSSOS

Notícies relacionades

L'ha trobat la publicació 'EnglishRussia' (@EnglishRussia1), que ha difós la foto del jove policia, i després, diverses revistes com 'Time', 'GQ' o 'Access Hollywood' també s'han fet ressò de la semblança més que raonable. A més, aquestes publicacions també recorden que el protagonista de 'Titanic' té una àvia d'origen rus.

UN ALTRE GERMÀ SUEC

Aquest, no obstant, no seria l'únic 'germà' a distància que li surt a DiCaprio. L'octubre passat també va saltar a la fama un jove cambrer suec, anomenat Konrad Annerud, que també té un cert aire de família amb l'etern aspirant a l'Oscar.