MODA PERILLOSA

Els 'selfies' extrems, un nou esport de risc a la xarxa

Molts usuaris van un pas més enllà i arrisquen la seva vida per fer-se les fotos més inversemblants i penjar-les a internet

Selfie extrem / @SELFIESEXTREMAS

Selfie extrem
Selfie extrem
Selfie extrem
Selfie extrem
Selfie extrem
Selfiesextremas
{selfie}-11
selfie-5
{selfie}-3
{selfie}-1

/

1
Es llegeix en minuts
RICARD CARDONA / EL PERIÓDICO

La moda dels 'selfies' sembla anar un pas més enllà i ara és el torn dels 'selfies extrems'. Quan semblava que ja estava tot vist, les noves imatges suposen un nou desafiament per als usuaris. Buscar la situació més extrema i inversemblant és el repte de molts internautes que intenten aconseguir el 'selfie' més extrem.

La xarxa està plena d'aquesta nova moda que intenta cridar l'atenció de la resta d'usuaris a costa, en moltes ocasions, de posar en risc la vida del protagonista. Penya-segats, animals perillosos, altures de vertigen o enormes onades, són alguns dels exemples d'aquests 'selfies extrems' que cada vegada guanyen més adeptes i mouen més masses a la xarxa.

Notícies relacionades

Una mostra d'això és l'usuari @SelfiesExtremos en Twitter --amb més de 140.000 seguidors-- que agrupa totes aquestes arriscades instantànies. Bajo l'hashtag #selfiesextremas, els usuaris poden enviar les seves impactants captures i, d'aquesta manera, aconseguir centenars de seguidors i retuits.

Aquesta moda suposa un risc que les autoritats no estan disposades a sumir, com es va poder observar en els últims 'encierros' de Sant Fermí. El jove mosso que va decidir arriscar la seva vida fent-se un 'selfie' davant del toro va ser multat amb 3.000 euros. Veurem on és el límit d'aquesta moda que suposa un desafiament perillós tant per als seus protagonistes com per als seus possibles imitadors.

Temes:

Selfies