EUROCOPA 2021

Eurocopa 2021: Horari i on veure per TV l’Espanya-Suïssa de quarts

1

Espanya i Suïssa es van classificar per a quarts de final de l’Eurocopa 2021 amb uns partits èpics. La selecció de Luis Enrique s’hi va deixar la pell per derrotar Croàciaen la pròrroga després de deixar-se remuntar un 3-1. La seva resposta en el temps extra va ser, però, descomunal i el grup jove que lidera el tècnic asturià es va plantar a la fase a què arriba l’aristocràcia europea entre els confetis dels elogis suprems.

La fe de Luis Enrique en la seva selecció, mantinguda contra vent i marea, va donar rèdit, en particular en la seva confiança en Morata i Unai Simón. El partit va ser volcànic en les dues àrees.

Suïssa, per la seva banda, va remuntar el 3-1 que portava d’avantatge França i va aconseguir igualar el partit a l’últim minut. Després d’una pròrroga sense gols, els suïssos van fer fora la selecció preferida a la tanda de penals, la primera d’aquesta Eurocopa. El rol de jugador abatut va correspondre a Mbappé, que va fallar el cinquè i últim penal.

L’Espanya-Suïssa es disputarà el divendres que ve, 2 de juliol, a les 18 hores. El partit podrà veure’s per Telecinco.

La web d’EL PERIÓDICO realitzarà un seguiment extensiu i una narració al minut del partit.