ÚNIC CAS DE MOMENT

El croat Perisic, positiu per Covid, baixa contra Espanya

L’extrem de l’Inter, únic contagiat de moment en la seva selecció, havia sigut titular en els tres partits i havia marcat dos gols

El croat Perisic, positiu per Covid, baixa contra Espanya

AFP / Damir Sencar

1
Es llegeix en minuts
José María Expósito

El jugador croat Ivan Perisic ha donat positiu per Covid i es perdrà el partit d’aquest dilluns contra Espanya de vuitens de l’Eurocopa, segons ha informat la federació croata de futbol. L’extrem, un dels pilars de la selecció balcànica, estarà 10 dies aïllat, per la qual cosa també es perdria el partit de quarts si el seu equip aconseguís el passi.

«Durant la nit, l’Associació de Futbol de Croàcia va rebre els resultats de les proves periòdiques per al virus SARS-CoV-2, que van mostrar que el membre de l’equip nacional Ivan Perisic era positiu per al coronavirus», ha comunicat la federació croata. «El servei mèdic de la selecció nacional va aïllar Ivan de la resta d’integrants de la selecció nacional i va informar immediatament al servei epidemiològic competent en detall sobre la situació, amb constància del compliment de totes les mesures de protecció contra la propagació del coronavirus. Perisic passarà 10 dies en autoaïllament i en aquell període no competirà pels partits de la selecció croata».

Un puntal per a Dalic

Notícies relacionades

La de Perisic, de 32 anys i amb 104 internacionalitats a sobre, és una importantíssima baixa per a Zlatko Dalic, com demostra el fet que hagi marcat en els últims quatre tornejos de seleccions disputats (Eurocopa 2016 i 2021 i Mundial 2014 i 2018). En aquesta Eurocopa va marcar davant Escòcia i davant la República Txeca, i va ser titular en els tres partits de la lligueta.

De moment cap altre membre de l’equip ni de la delegació croata ha donat positiu, per la qual cosa tots viatjaran aquest diumenge des de Pula (Croàcia) cap a Copenhaguen, seu dilluns del partit contra Espanya.