«DEMANO AL PÚBLIC QUE ENS DONI SUPORT», DIU EL DAVANTER

Luis Enrique: «Demà juga Morata i 10 més»

Luis Enrique: «Demà juga Morata i 10 més»

@SeFutbol

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

«Juega Morata i 10 més». Luis Enrique no dubta sobre la seva alineació. I menys ara, just en el moment clau de l’Eurocopa amb el segon partit davant Polònia, malgrat les crítiques que va rebre el davanter de la Juventus per la seva falta de punteria davant Suècia en el frustrant debut de la selecció (0-0).

 «Sí, serà titular. Demà sortim amb Morata i 10 més», ha reiterat el seleccionador espanyol en una entrevista que ha concedit a Tele 5 després de l’entrenament a la ciutat esportiva de Las Rozas. Va baixar de la bastida el tècnic on va estar observant els seus jugadors, convençut que trobaran el camí del gol.

«Demano al públic que ens donin suport sisplau», ha implorat Morata, que ha volgut agrair el gest de confiança que ha tingut el seleccionador cap a ell després de tantes crítiques. «L’hi agraeixo, demà podrà entrar o no, però jo ho donaré tot, tot el que tinc a dins», ha afegit el jugador de la Juventus a Deportes Cuatro.

Notícies relacionades

«Qualsevol persona que em conegui sap el que significa estar amb la selecció. Això és una cosa de tots, de la grada i dels de fora. NO passa res perquè em xiulin, tot i que hi ha coses que no s’entenen. Soc el primer autocrític, quan fallo em costa dormir. Estic més motivat que mai», ha remarcat el davanter espanyol.

«A Álvaro li demano que faci el que va fer l’altre dia», ha indicat l’entrenador asturià, que tampoc descarta la possibilitat que Busquets jugui alguns minuts davant Polònia. «Busi ha sigut asimptomàtic aquests 10 o 11 dies, però he pogut parlar amb ell. Ha sigut fora però era com si hagués sigut aquí perquè he estat parlant amb ell cada dia», ha comentat Luis Enrique, recordant que el blaugrana ha estat treballant a casa seva, per la qual cosa no es descarta que pugui jugar aquest dissabte a La Cartuja.