CONCENTRACIÓ D’ESPANYA

Eurocopa 2021. Luis Enrique confirma que Busquets serà a l’Eurocopa

El seleccionador confirma en roda de premsa que el barcelonista va tornar a la concentració: «A Busquets l’esperaré. Serà a la llista final, segur», diu

Eurocopa 2021. Luis Enrique confirma que Busquets serà a l’Eurocopa

David Castro

2
Es llegeix en minuts
Alejandro García
Alejandro García

Periodista

ver +

Enmig d’una de la concentracions prèvies a l’Eurocopa molt convulsa, marcada pels positius per coronavirus, les vacunes i els tests constants, el seleccionador Luis Enrique ha aparegut per explicar la situació, i també per anunciar algunes bones notícies. A més del negatiu i possible retorn de Diego Llorente, el seleccionador va ser clar i nítid per confirmar que el primer positiu de la concentració, el barcelonista Sergio Busquets, tornarà a la concentració. 

«A Busquets l’esperaré. No vull l’esperar, és que ho esperarem. Serà a la llista final, segur», va asseverar el tècnic en la seva primera resposta. «És perfecte, asimptomàtic, està podent entrenar i compleix la pauta de treball. Està motivat i de meravella. Esperem que tot pugui quedar en un ensurt», va afegir després

Els dubtes amb les vacunes

Notícies relacionades

Entre les notícies no tan bones, almenys plenes d’incertesa, hi ha el pla de vacunació de la selecció, que s’esperava que fos aquest dijous i que s’està preparant per a aquest divendres, fins que Luis Enrique ho ha posat en dubte. «No és oficial que vacunin», va dir després d’exposar els esdeveniments de la polèmica: «Des de fa dos mesos, més o menys, el president ens va informar de la possibilitat que es vacunés la selecció. No es va poder aconseguir, però ho acceptem de bon grat, ara pot portar-se a terme, però no tenim confirmació oficial. Acceptem qualsevol decisió, però s’hauria d’haver fet després de donar la llista, el dia 23 o 24», va concloure la seva exposició el seleccionador, que en successives després va anar una mica més enllà, deixant clara la seva preocupació davant possibles efectes secundaris de la vacunació: «És una cosa que manegem i m’agradaria que es vacunessin al més aviat possible. Em fastiguejaria molt no poder amb un jugador per això», va comentar el seleccionador.

Il·lusió davant l’adversitat

Abans, Luis Enrique va fer una primera exposició per explicar la situació, una acció requerida i necessària, que va fer amb un tot general molt optimista, convençut que el resultat serà il·lusionant. «Només recordo un ambient semblant en la meva etapa en el Barça B. Després de veure com està l’equip i com ens hem adaptat a la situació, només puc pensar que ens esperen coses positives i que estarem preparats per donar guerra. Som entre els sis o set favorits i estem contents amb aquesta posició», va explicar el seleccionador.