En una roda de premsa

Coca-Cola cau en borsa després d’un gest de Ronaldo a l’Eurocopa

  • El jugador va retirar dos refrescos que tenia sobre la taula i va agafar i va ensenyar l’ampolla d’aigua

Coca-Cola cau en borsa després d’un gest de Ronaldo a l’Eurocopa

CAPTURA VIDEO

1
Es llegeix en minuts

Un simple gest de Cristiano Ronaldo a la roda de premsa prèvia al partit de Portugal contra Hongria de l’Eurocopa 2021 ha provocat la caiguda de les accions de Coca-Cola. Va passar quan el jugador va retirar els dos refrescos d’aquesta marca que tenia sobre la taula i va agafar l’ampolla d’aigua. I no va poder ser més explícit: va aixecar l’ampolla i mostrant-la als periodistes va dir «aigua» i a continuació, en un to despectiu, va afegir «Coca-Cola».

Coincidència o no, poc després d’aquesta escena, les accions de Coca-Coca, un dels esponsors oficials de l’Eurocopa, es van desplomar en borsa i van perdre 4.000 milions de dòlars. Així, el preu dels títols va passar dels 56.10 dòlars als 55.22, una caiguda de l’1,6%. El valor de la multinacional al mercat va passar dels 242.000 milions de dòlars als 238.000 milions. Preguntat sobre l’assumpte, un portaveu de Coca-Cola, es va limitar a declarar que «tothom té de dret a beure el que prefereixi», segons els seus «gustos i necessitats».

Notícies relacionades

D’altra banda, un portaveu de l’Eurocopa ha explicat que a les rodes de premsa als jugadors se’ls ofereix aigua, Coca-Cola i Coca-Cola Zero.

És ben sabut que el futbolista portuguès és un fanàtic de la vida sana i dels hàbits saludables i cuida al màxim el seu cos. Pare de diversos nens, sens dubte també és conscient de la influència que exerceix sobre els joves.