Menys quilòmetres i Alemanya en l’horitzó

Menys quilòmetres i Alemanya en l’horitzó

AP

1
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

Espanya ja és campiona de grup després guanyar contra Itàlia, una victòria que li facilita enormement el camí en aquesta Eurocopa als jugadors de De la Fuente. En primer lloc perquè aclareix enormement l’eliminatòria de vuitens de final, en la qual s’enfrontarà a un tercer de grup en lloc de creuar-se amb un segon.

A nivell logístic, Espanya encarrila el millor camí possible perquè, com que és la selecció que té la seu més al sud del país, a la localitat de Donaueschingen, a la Selva Negra, el recorregut de l’equip és més curt. A més del partit de vuitens, que es jugarà a Colònia contra un tercer, si guanyés, després jugaria a Stuttgart, ciutat a 125 quilòmetres del campament base espanyol, des del qual l’equip viatja amb avió en cada desplaçament.

Notícies relacionades

En el cas de quarts de final ni tan sols haurien de desplaçar-se: jugarien allà el divendres 5 de juliol contra el guanyador dels vuitens de final que enfrontaran el primer del grup A, possiblement Alemanya, i el segon del C, que està molt obert i podria ser qualsevol dels participants del grup: Anglaterra, Sèrbia, Eslovènia o Dinamarca.

Si passés a semifinals, després li tocaria jugar a Múnic, la segona seu més pròxima a Donaueschingen, a 343 quilòmetres.