Futbol

Montse Tomé convoca el seu bloc habitual per jugar contra Dinamarca

Montse Tomé convoca el seu bloc habitual per jugar contra Dinamarca

EFE / RFEF (Efe)

1
Es llegeix en minuts
Begoña González

Montse Tomé, seleccionadora espanyola de futbol, va donar ahir la llista per als dos compromisos internacionals de caràcter oficial que Espanya afrontarà contra Dinamarca, dins de la fase de classificació per al Campionat d’Europa del 2025, que es disputarà a Suïssa. Com era previsible, la preparadora asturiana va optar per convocar el bloc habitual, amb les incorporacions de Jana Fernández (Barça), Inma Gabarro (Sevilla) i la tornada de la lateral del Reial Madrid Oihane Hernández, campiona del món i que no va estar en l’anterior llista per lesió.

"La Jana és una defensa molt intensa i l’Inma ha demostrat ser una jugadora amb gol", va explicar Tomé. La blaugrana torna a una convocatòria de l’absoluta un any després de debutar i d’haver estat en la prellista per al Mundial. D’altra banda, Gabarro entra de nou en els plans de l’asturiana, que en el seu cicle ja li havia trucat, tot i que no havia estat en l’anterior convocatòria.

La selectivitat de Vicky

Notícies relacionades

El Barça ha tornat a ser el gran protagonista de la Roja, amb nou futbolistes convocades: Aitana Bonmatí, Cata Coll, Ona Batlle, Jana Fernández, Irene Paredes, Vicky López, Mariona Caldentey, Salma Paralluelo i Alexia Putellas. La llista, a més, ha passat de tenir 23 jugadores a 24 perquè, segons va explicar Tomé, Vicky López abandonarà la concentració de la selecció després d’haver-se disputat el primer partit a Dinamarca. "Ha de fer la selectivitat. La seva formació acadèmica és important i hem de donar el vistiplau a això", va especificar.

L’actual campiona del món, líder del seu grup després dels seus dos triomfs contra Bèlgica (0-7) i la República Txeca (3-1), visitarà a Vejle el combinat danès, el seu teòric principal rival, el 31 de maig, i després el rebrà a l’Heliodoro Rodríguez López de Santa Cruz de Tenerife el 4 de juny.