Bellingham: "Som el Reial Madrid i tenim confiança"

El jugador anglès, que no està preocupat pel seu descens golejador, va confessar haver parlat amb algun company del 4-0 de l’any passat.

Bellingham: "Som el Reial Madrid i tenim confiança"

F. de la c.

1
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

Jude Bellingham va ser l’home elegit per acompanyar Carlo Ancelotti en la prèvia al partit contra els citizens. Jude estava còmode a casa i se li va notar davant els micròfons en la seva primera compareixença en una roda de premsa des de la seva presentació amb el club blanc. El jugador anglès va començar analitzant el duel: "Aquests són els partits pels quals vens al Reial Madrid. ¿Si són favorits ells? Mai aposto i no sé qui és el favorit. Som el Reial Madrid i som bastant bons. Tenim confiança". Sobre la seva baixada de rendiment va reflexionar el següent: "Crec que vaig començar la temporada molt bé, fins al gener amb la Supercopa. Em va partir el ritme la lesió i seguir amb molèsties. Quan finalment ho supero i marco contra el València, va arribar la sanció. Això sí que ha afectat el ritme de la meva temporada".

Notícies relacionades

Va explicar també que ha canviat el seu paper en l’equip. "Treballo més per al grup, i no m’importa, per la qual cosa he perdut més presència ofensiva. No m’importen les crítiques", va afegir. I seguidament va parlar del seu descens realitzador: "El que em genera ansietat és que l’equip no guanyi, més que el fet de no fer gols. Jo vull marcar, però crec que puc generar efecte en altres àrees del joc. No esperava marcar tants gols, però vull continuar fent-ho".

Bellingham també va confessar haver parlat amb membres del vestidor sobre la golejada de l’any passat: "Vaig parlar amb algun company. Va ser molt dur. Jo també he patit derrotes difícils, però has de relativitzar aquesta sensació perquè no comences 4-0 a baix".