El gran absent. SENSE BONES SENSACIONS

Alcaraz no té clar si podrà tornar a Madrid

Alcaraz no té clar si podrà tornar a Madrid

JAUME PUJOL-GALCERAN

1
Es llegeix en minuts
Jaume Pujol-Galceran
Jaume Pujol-Galceran

Periodista

ver +

Poc després que parlés Rafa Nadal li va arribar el torn a Carlos Alcaraz per explicar la situació que el va portar a no participar en el Barcelona Open Banc Sabadell, una decisió «difícil» per renunciar a un torneig «important, molt especial» per a ell. «Les imatges [de les proves mèdiques] són positives però el meu feeling no és el correcte. És el que hi ha. Vaig notar una altra vegada dolor i quan anava incrementant la intensitat de la dreta anava notant cada vegada més molèsties. Prendre la decisió de no poder jugar va ser complicat», va explicar en una compareixença sense preguntes al Reial Club Tennis Barcelona.

Notícies relacionades

Sense poder jugar a la capital catalana, confia a fer-ho en el Mutua Madrid Open, però, per ara, no pot confirmar-ho. «Ara tinc posat el 100% a recuperar, tinc una mica més de marge. El meu objectiu és intentar jugar, però no ho tinc gens clar de moment. Tant de bo pugui ser a Madrid i disfrutar de la gent de casa, també en un torneig superespecial per mi. Em van dir uns terminis que he complert molt bé i no tinc bones sensacions».

Del jove tennista murcià també en va parlar Nadal quan va anunciar la seva participació en el torneig. Sobre una somiada semifinal amb Alcaraz va ser molt clar. «No estic capacitat per pensar en un possible duel. Em sap greu que estigui lesionat, que no sigui aquí, per ell i pel torneig. Espero que es recuperi bé i ràpid».