Luis Enrique: "Mbappé es comporta d’una manera espectacular"

Luis Enrique y Mbappé durante el Marsella-PSG en que el entrenador ordenó el cambio del delantero.

Luis Enrique y Mbappé durante el Marsella-PSG en que el entrenador ordenó el cambio del delantero. / Afp

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

El Barça descansa després de guanyar el Las Palmas; el PSG, no. El Barça tindrà 10 dies tranquils i còmodes per preparar el partit d’anada dels quarts de final de la Champions al Parc dels Prínceps. El PSG, en canvi, juga avui la semifinal de Copa contra el Rennes i dissabte al seu estadi contra el Clermont, cuer de la Lliga. I a París tot queda sepultat per la complexa relació entre Luis Enrique, el tècnic, i Mbappé, l’estrella, que va ser substituït el cap de setmana passat amb un 0-1 a Marsella.

Notícies relacionades

"És curiós. D’una mentida es generen moltes coses", va dir ahir el tècnic asturià, que va recordar que "algú va inventar un insult i a partir d’aquí hi ha especulacions de tot tipus. Estic molt content amb Mbappé, que es comporta d’una manera espectacular", va remarcar, i emetia així un missatge de calma per atenuar aquesta tensió, revelada també per L’Equipe, que va dir que l’"entorn del jugador considera una falta de respecte aquest canvi".

Luis Enrique va respondre molt a l’estil Luis Enrique. "Estava a punt de contestar-te amb una expressió molt grollera, em diries, així que... ¿Saps quants anys tinc?", li va preguntar el tècnic a un periodista. "En tinc 53 i ja tinc una part del cos pelada... que és el cap. M’encantaria que la història acabés meravellosament per al PSG, per a Mbappé i per a tothom", va afegir l’entrenador.