Courtois es trenca ara el menisc del genoll sa

En un entrenament, com li va passar l’agost passat, el porter belga va patir «una ruptura al genoll dret». Estarà, com a mínim, entre sis i set setmanes més de baixa.

Courtois es trenca ara el menisc del genoll sa

FERMÍN DE LA CALLE

2
Es llegeix en minuts
Fermín de la Calle

Quan començava a entreveure la llum al final del túnel, fins i tot Carlo Ancelotti havia confirmat que estaria disponible per jugar els quarts de final de la Champions contra el Manchester City a l’abril, la mala sort s’ha tornat a acarnissar amb Thibaut Courtois. El porter belga es va retirar lesionat de l’entrenament d’ahir al matí, afligit d’una molèstia al menisc del genoll dret, el bo.

Cal recordar que feia set mesos que Courtois es recuperava d’una ruptura de lligaments encreuats del genoll esquerre, lesió que es va produir el 10 d’agost. La recuperació havia anat bé, fins al punt que l’entrenador va arribar a anunciar sorprenentment que comptava amb el belga en l’eliminatòria contra el City, el partit d’anada que es jugarà el 10 d’abril al Bernabéu. Una decisió que havia sigut qüestionada per molts perquè una vegada recuperat de la lesió i completada correctament la rehabilitació, faltava saber com respondria el genoll amb el ritme de joc.

Un espetec

Ahir al matí, no obstant, i mentre treballava amb normalitat amb un grapat de jugadors del planter i els jugadors de la primera plantilla que s’han quedat a la capital al no haver sigut convocats per les seves seleccions, va fer un moviment i va sentir immediatament un espetec amb un dolor agut a la zona del menisc del genoll dret. En aquest moment va avisar els serveis mèdics del club, que el van ajudar a retirar-se de la gespa amb enorme preocupació per la recaiguda del belga.

Finalment les proves van confirmar que Courtois s’ha trencat el menisc del genoll dret, per la qual cosa s’estima que estarà de baixa entre sis i set setmanes. Això també ratifica que es perd el que resta de temporada, ja que ni el jugador ni el club tenen pressa perquè torni als terrenys de joc. Ara la prioritat és que Courtois es recuperi bé dels dos genolls i superi aquest terrible cop anímic.

"Després de les proves realitzades avui al nostre jugador Thibaut Courtois, se li ha diagnosticat la ruptura del menisc intern del genoll dret. La lesió s’ha produït durant la sessió d’entrenament d’avui. Pendent d’evolució", informava el comunicat que penjava a mitja tarda d’ahir el Madrid. Just quan el porter se sentia a punt de reaparèixer. "A cada entrenament em sento més a prop. Gràcies pel vostre suport, em dona molta energia!", havia escrit Courtois al seu compte de X.

Notícies relacionades

Mala sort o presses

La ratxa de lesions continua al vestidor blanc, en el qual aquest any han patit ruptures de lligament encreuat tant Thibaut Courtois com el brasiler Militão i Alaba. Avui mateix Courtois tenia previst provar-se en un partit amistós entre els jugadors de la primera plantilla que queden i el Castella per confirmar que podria entrar a la llista del partit en què competiran el Madrid i l’Athletic al Bernabéu el 31 de març. Tot i que el seu objectiu real era ser-hi per al de Champions contra el City de Guardiola. La mala sort o les presses, segons a qui es consulti al club, han provocat aquesta inoportuna lesió del belga, cosa que conclou el debat a la porteria, on es qüestionava si Ancelotti seria capaç de treure Lunin. Ara li toca a aquest seguir de titular.