Klopp i Guardiola empaten un últim partit vibrant

El Liverpool i el Manchester City tanquen una era d’enfrontaments dels dos tècnics en la Premier amb un espectacle trepidant (1-1).

Klopp i Guardiola empaten un últim partit vibrant
1
Es llegeix en minuts
Albert Guasch
Albert Guasch

Periodista

ver +

Jürgen Klopp i Pep Guardiola es van abraçar amb emoció quan Michael Oliver, el col·legiat, va xiular el final del partit de l’any de la Premier. Un empat a un va resoldre el partit entre el Liverpool i el Manchester City, a Anfield, els equips dels dos entrenadors que més han marcat el futbol anglès en els últims vuit anys. Com no podia ser de cap altra manera, va ser un partit d’altes pulsacions. Un espectacle aclaparador per tancar, presumiblement, una era en la millor lliga del món.

El partit es va anticipar amb gran espectacle com l’últim cara a cara entre Klopp i Guardiola després de vuit anys d’enfrontaments a foc candent. Encara poden retrobar-se en la FA Cup. Però, sens dubte, la seva rivalitat ha proporcionat una infinitat de duels tàctics que han elevat i fet brillar la Premier. Klopp se’n va i amb ell sembla que també marxa una etapa del futbol anglès.

L’Arsenal, nou líder

Després de l’empat, el balanç entre els dos tècnics, que ja s’enfrontaven a Alemanya, es tanca amb 11 victòries per a Klopp, 10 per al Pep i 9 empats. L’empat beneficia l’Arsenal, líder igualat a punts amb el Liverpool. El City queda a un punt

El gol del City, que es va avançar al marcador, va tenir la subtilesa de De Bruyne en el servei del córner, l’ajuda d’Ake realitzant un bloqueig a MacAllister, la picardia de Stones per veure el forat a l’àrea petita i el despist del Liverpool, que va desatendre el primer pal.

Notícies relacionades

Una entrega tova d’Ake al seu porter es va resoldre amb penal sobre Darwin Núñez. MacAllister va empatar i a sobre Ederson es va lesionar. En el partit de l’any, dos porters suplents: l’irlandès Kelleher per als d’Anfield, l’alemany Ortega per als del City.

Aquesta fructífera posada en escena va estimular el Liverpool, que va emetre ordres contra l’àrea del City. Va estar més a prop del triomf que l’equip de Guardiola. "Ha sigut la nostra millor actuació contra el City; mai abans els havíem dominat tant. Hem sigut molt valents. Quin partit, quina actuació, quin ambient", es va admirar Klopp.