Bàsquet

El Barça pregunta als seus socis sobre anar a jugar els partits clau al Sant Jordi

El club sondeja un possible trasllat a Montjuïc per als partits importants de la temporada a la recerca d’un aforament més gran i de més ingressos.

El Barça pregunta als seus socis sobre anar a jugar els partits clau al Sant Jordi

luis mendiola

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

¿Estaríeu disposat a anar al Palau Sant Jordi en alguns partits importants? És la pregunta que el FC Barcelona fa als socis i abonats del bàsquet per sondejar un possible trasllat ocasional a Montjuïc, per als partits clau de la temporada, on es podrien reunir uns 17.000 espectadors, més del doble dels 7.500 del Palau Blaugrana.

Notícies relacionades

L’enquesta planteja al soci si estaria disposat a anar al Sant Jordi "en unes condicions de preu similars a les actuals". Amb el projecte del nou Palau Blaugrana sense concretar-se i una àmplia llista d’espera d’abonats, el club ha començat a estudiar la possibilitat d’anar al Sant Jordi en els partits més importants, cosa que també permetria augmentar els ingressos per entrades.

L’Ajuntament de Barcelona, mentrestant, negocia que el Sant Jordi sigui la seu de la Final Four del 2025. El possible trasllat de l’equip de Roger Grimau podria facilitar aquesta opció. Malgrat això, Abu Dhabi sembla que ha presentat una oferta milionària per portar l’esdeveniment als Emirats Àrabs mitjançant un contracte multianual.