La UFC desembarcarà a Espanya

La UFC desembarcarà a Espanya
1
Es llegeix en minuts

Malgrat la grandesa de la seva gesta, semblava que no en tingués prou. "Ha sigut fred. Només vaig haver de donar molts cops de puny", va assegurar el Matador després de la lluita. A continuació, el flamant nou campió no va desaprofitar l’oportunitat, encara panteixant, de desafiar Connor: "McGregor, si tens ous, ens veiem a Espanya", va etzibar davant les càmeres. Amb magnificència, desafiant una icona, va voler començar Ilia Topuria el seu regnat. Un domini que promet també grans cites per a aquest esport a Espanya. I és que, malgrat que les MMA no han sigut mai fenomen de masses al nostre país, aquesta matinada passada molts van vibrar per primera vegada disfrutant del Matador.

Notícies relacionades

Tal és el furor que ha causat Topuria que a Alacant, la seva ciutat d’acollida, van muntar un dispositiu amb una pantalla gegant al Centre de Tecnificació per poder seguir-lo i, fins i tot, l’actual president de la màxima promotora d’aquest esport, Dana White, va confirmar la possibilitat de portar la franquícia al Santiago Bernabéu pròximament. "M’agrada el Bernabéu", va dir White, conscient de la grandíssima oportunitat de mercat que s’obre per a la UFC després de la victòria de l’hispanogeorgià.

Part de l’èxit del lluitador va estretament lligada a la gran quantitat de noms propis de l’esport, el cine i la faràndula que no es van perdre la trobada, ja fos presencialment o virtual. L’actor Mario Casas, el ciclista Alberto Contador i el cantant Omar Montes van presenciar, amb el magnat de les telecomunicacions nord-americà, Mark Zuckerberg, el que per a molts serà el combat més important d’aquest any.