El Barça goleja el Sevilla en una altra exhibició i es fica a les semifinals

L’equip de Jonatan Giráldez apallissa el conjunt andalús (8-0) en una actuació excepcional. Caràcter, ambició i constància van marcar el triomf de les culers.

El Barça goleja el Sevilla en una altra exhibició i es fica a les semifinals

FC Barcelona

2
Es llegeix en minuts
Laia Bonals
Laia Bonals

Redactora d'esports

Especialista en Esport femení

Ubicada/t a Barcelona

ver +

Hi ha poques coses per damunt del talent. El treball, la constància, l’ambició. L’esforç dicta més que els llampecs. I, de les dues coses, aquest Barça en té a dojo. No és que no tinguin rival, és que no deixen lloc per al dubte, per a la incertesa. Les futbolistes dirigides per Giráldez van saltar a la gespa amb un sol objectiu: segellar el bitllet a les semifinals. I, en poc més d’un quart d’hora, ja van situar el 3-0 al marcador. El compte va seguir creixent fins al definitiu 8-0 mitjançant una actuació futbolística digna d’estudi contra el Sevilla.

Hi ha poques coses que li agradin més a aquest Barça que el control. No només és que el necessiti per desenvolupar la seva màgia sobre la gespa, sinó que ho prefereix. Disfruta d’aquest domini, de la capacitat de crear jugades extraordinàries. El futbol en la seva màxima expressió, amb un component combatiu que les fa intractables. I, si aquest Barça és feliç amb la pilota als peus, no solen trigar a arribar els gols.

Contra el Sevilla va ser un escàndol. Salma no va trigar ni cinc minuts a firmar el primer. Una vegada oberta la veda, no hi va haver qui parés aquest equip. I, si alguna de les culers és el màxim exponent d’aquest equip és Aitana Bonmatí. El segon el va firmar la catalana i va cedir el testimoni a la mallorquina, que va marcar el tercer.

El quart també el va fer Mariona, aquesta vegada des del punt de penal. Aitana va ser atropellada dins l’àrea i instants després la balear tenia la pilota entre les mans. No va dubtar i va enviar la pilota al fons de la xarxa. La primera part encara regalaria dues dianes més. El segon en el compte personal de Salma, després d’una assistència de l’omnipresent Mariona, i Graham Hansen, sempre clau .

Espectacle i diversió

Notícies relacionades

Després d’un primer temps demolidor de l’equip de Giráldez, en la segona part les culers es van permetre respirar. Ja amb el bitllet per a semifinals firmat i ben guardat a la butxaca, el Barça va reduir una marxa, però sempre mantenint-se a prop de la porteria rival.

Tampoc va necessitar gaire més el Barça que la seva inherent insistència per ampliar el marcador. El setè de nou el va posar Aitana, amb una rematada a boca de canó davant de Sullastres, i el vuitè, Ari Arias, un dels talents joves que demanen pas en un equip ple d’estrelles però també amb baixes destacades. El Barça, ja a semifinals de la Copa, segueix amb pas ferm el seu camí.