Homenatge amb absències i xiulades a les llegendes dels Chicago Bulls

Homenatge amb absències i xiulades a les llegendes dels Chicago Bulls
1
Es llegeix en minuts
AGÈNCIES

Els Chicago Bulls van celebrar dissabte a la matinada un homenatge a les seves llegendes que es va veure entelat per la derrota contra Golden State (131-140), per les criticades xiulades a Jerry Krause i les absències de Michael Jordan, Scottie Pippen i Dennis Rodman.

Els Bulls van honrar durant el descans jugadors i entrenadors que han marcat la història de l’equip en la celebració de la promoció inaugural del Ring of Honor, cerimònia que es portarà a terme cada dos anys.

Hi va haver un vídeo de Jordan i un altre de Rodman –"si fos Superman seria allà en 10 minuts"–, lamentant la seva absència, però el moment més amarg de la vetllada es va viure quan es va anunciar el nom de Krause, que va ser mànager general d’aquests històrics Bulls i que arrossega una mala reputació entre gran part del públic, que l’acusa d’haver trencat aquell equip.

Krause, que va morir el 2017 als 77 anys, va ser esbroncat mentre les càmeres enfocaven la seva viuda Thelma, desfeta en llàgrimes a l’escoltar els crits que venien de les grades del United Center.

Notícies relacionades

Stacey King, exjugador dels Bulls en aquella època i ara comentarista a la televisió, va atacar durament els que van esbroncar Krause. "El que hem presenciat avui va ser la pitjor cosa que he vist en la meva vida. Els que el van esbroncar haurien d’estar avergonyits de si mateixos. Chicago no és així. Així és Nova York o Filadèlfia, però Chicago no és així. T’agradi o no Krause, aquest home va portar sis campionats aquí", va dir en directe durant la retransmissió del partit. Steve Kerr, entrenador dels Warriors i exjugador d’aquests Bulls, va assegurar que les xiulades van ser una cosa "vergonyosa".

En l’homenatge van ser-hi el tècnic Phil Jackson, el seu ajudant Tex Winter i exjugadors com Toni Kukoc que van formar part de la temporada de les 72 victòries, la 1995-96.

Temes:

Chicago