Pàdel

Navarro i Chingotto es coronen en el Master Final de Barcelona

1
Es llegeix en minuts
EL PERIÓDICO

L’espanyol Paquito Navarro i l’argentí Fede Chingotto van arrabassar la corona del Boss Barcelona Master Final als espanyols Juan Lebrón i Alejandro Galán, als quals van derrotar ahir per 6-1 i 6-4, en una hora i 31 minuts de joc.

Navarro i Chingotto es van emportar amb contundència el primer set gràcies a la seva efectivitat en els punts d’or. Lebrón i Galán van tenir les seves opcions en una segona mànega més igualada, però van perdre el servei en el novè joc i els seus adversaris van aprofitar l’ocasió per no perdonar en el joc següent i emportar-se la final.

En el seu últim ball com a parella, la dupla hispanoargentina, que en semifinals va eliminar els números un del món, Agustín Tapia i Arturo Coello, va aconseguir guanyar el torneig i coronar-se com a Mestres davant els vigents campions en un Palau Sant Jordi entregat.

Chingotto per fi va aconseguir el seu Master a Barcelona després de tres finals, i Navarro, el segon, després del conquerit amb Martín Di Nenno el 2021.

Domini absolut

L’espanyola Beatriz González i l’argentina Delfi Brea, per la seva banda, van aconseguir el títol de Mestres al derrotar en dos sets (6-4 i 6-1) una altra dupla hispanoargentina, la formada per Jéssica Castelló i Aranza Osoro.

Notícies relacionades

González i Brea, que en semifinals ja van eliminar les números un del món, Paula Josemaría i Ariana Sánchez, van demostrar per què són ara mateix la parella més sòlida del circuit. El títol de Mestres aconseguit al Palau Sant Jordi els serveix, a més, per ascendir fins al número dos del rànquing.

En la final d’ahir van dominar amb claredat a les seves adversàries, que van fer un partit de més a menys i van cometre molts errors no forçats, sobretot en el segon set, que els van acabar costant el partit.