ACTUALITAT BLAUGRANA

Alarma Gavi: es retira amb una dolorosa lesió al genoll en el partit amb Espanya

1
Es llegeix en minuts
Albert Guasch
Albert Guasch

Periodista

ver +

Si Xavi Hernández ha seguit en directe el partit d’Espanya contra Geòrgia, es deu haver quedat molt inquiet. Gavi s’ha retirat del terreny de joc en el minut 24 amb cara de molt dolor per una lesió al genoll que s’ha fet sol.

El centrecampista del Barça ha intentat controlar una pilota alta amb el pit i al caure ha recolzat malament la cama, i el genoll dret se li ha ressentit. Els gestos de dolor de Gavi semblaven mostrar una lesió important. De seguida ha sol·licitat el canvi. Ni tan sols ha fet l’intent de veure si el dolor li passava. Com si no necessités més comprovacions per saber que s’havia fet alguna cosa.

Notícies relacionades

Ja en una jugada anterior, tan sols uns minuts abans, el centrecampista andalús es va cargolar de dolor sobre la gespa després d’una acció d’un defensa de Geòrgia que va semblar trepitjar-li el turmell. Es va acabar aixecant sense més problemes. Però poc després es produiria la jugada en què s’ha fet mal de veritat.

Falta ara saber què diu l’examen mèdic que es farà primer a Valladolid, on s’està disputant el partit corresponent a la classificació per a l’Eurocopa del 2024.