ACTUALITAT BLAUGRANA

Puigdemont, convidat a la llotja per a l’Anvers-Barça de Champions

Puigdemont, convidat a la llotja per a l’Anvers-Barça de Champions

Europa Press / Benoit Doppagne

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’expresident de la Generalitat Carles Puigdemont assistirà al partit de la Champions League entre l’Anvers belga i el FC Barcelona que es disputarà el 13 de desembre, últim partit de la fase de grups de la màxima competició continental.

L’eurodiputat Puigdemont, que resideix al municipi de Waterloo, a uns 60 quilòmetres d’Anvers, ha sigut convidat, no pel club blaugrana, sinó per l’alcalde de la localitat belga de l’equip amfitrió, Bart De Wever, amb el qual manté una bona amistat, segons ha explicat el programa ‘Que t’hi jugues’, de la cadena SER. El 130è president de la Generalitat hi ha confirmat la seva presència.

Es pot suposar que viatjarà fins a la ciutat belga el president Joan Laporta, malgrat que ha eludit els últims desplaçaments llargs per prescripció mèdica, que li impedeix agafar avions. Ha fet un parell de viatges, com a Porto per al partit de Champions o a París per a la Pilota d’Or, combinant tren i cotxe, i podria repetir per ser al costat de Puigdemont, amb qui manté una excel·lent relació.

Notícies relacionades

El Barça té la classificació per als vuitens de final bastant encarrilada, tot i que el seu objectiu ara és passar com a primer de grup per evitar un encreuament perillós. Clau en aquest sentit serà lel partit davant el Porto del 28 de novembre a Montjuïc. Els dos equips estan empatats a 9 punts. Aquest resultat marcarà la importància del matx a Bèlgica de l’última jornada.

I serà, en principi, amb el líder de Junts a la llotja, que ha tornat al primer pla de l’actualitat política amb la investidura de Pedro Sánchez com a president del Govern espanyol.