2 PUNTS SOBRE EL MADRID; 4 SOBRE EL BARÇA

El Girona es queda sol al cim de la Lliga

El Girona es queda sol al cim de la Lliga

Efe

1
Es llegeix en minuts
Marcos López
Marcos López

Periodista

ver +

És el millor equip fins ara de la Lliga. I qui millor juga. L’empat del Madrid al Bernabéu davant el Rayo (0-0) ha deixat el Girona sol al cim de la classificació. Ningú pot seguir el ritme tremend que ha imprès l’equip de Míchel aquesta temporada, i ja es porten 12 jornades. No és una cosa anecdòtica. Ni de bon tros.

Va remuntar i va guanyar l’Osasuna (2-4) en un partit que el col·locava al primer lloc de manera provisional, pendent del que fes el Madrid. I el Madrid va fallar al seu propi estadi després d’haver derrotat el Barça de Xavi en el clàssic (1-2). Però no va poder amb l’ordenat Rayo de Francisco, que, curiosament, havia sigut l’entrenador del Girona.

Màxim golejador de la Lliga

Notícies relacionades

I a Montilivi habita ara el líder en solitari del campionat, un equip que ha trencat totes les barreres amb un joc tan modern com alegre. Modern, alegre i eficaç, transformat com està en el màxim golejador de la Lliga. Suma ja el Girona 29 gols, mentre que l’Atlètic, amb un partit menys, arriba als 26, el Barça de Xavi es queda en 24 i el Madrid de Bellingham en 23.

Míchel s’adreça als aficionats del Girona després del triomf a Pamplona sobre l’Osasuna (2-4). /

Afp

El Girona ha traçat una corba ascendent que causa sorpresa. Suma 31 punts de 36 de possibles i en té dos de renda sobre el Madrid, que s’ha quedat frenat al Bernabéu, quatre sobre el Barça, que va sobreviure en el temps afegit a Sant Sebastià gràcies al cop de cap d’Araujo, que ara adquireix molt més valor per l’empat blanc. I té l’equip de Míchel sis punts sobre l’Atlètic, pendent que aquest jugui el seu partit ajornat davant el Sevilla.