FUTBOL

La surrealista comparació d’una TV de l’Argentina del Barça de Guardiola amb l’albiceleste de Scaloni

La surrealista comparació d’una TV de l’Argentina del Barça de Guardiola amb l’albiceleste de Scaloni
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Després de la victòria de la selecció de l’Argentina davant el Perú la setmana passada, un periodista va preguntar a Leo Messi si l’albiceleste és millor que el Barcelona de Pep Guardiola, considerat per molts aficionats com un dels millors equips de la història.

«Crec que aquest equip és impressionant, segueix en creixement partit rere partit, cada vegada juga millor. Comparar-lo amb el Barcelona, que va ser el millor equip de la història, és molt, però aquest equip és molt a prop, pel que està demostrant partit a partit per ser campió d’Amèrica, del món i això té moltíssim mèrit. Tenim grandíssims jugadors. Jugui qui jugui no es nota, perquè hi ha un estil de joc molt marcat que ens identifica molt, ens agrada fer-ho i esperem seguir pel mateix camí», va dir Messi.

Doncs bé, aquest cap de setmana s’ha fet viral un debat en un programa de televisió argentina en què elegeixen l’onze ideal entre l’equip titular de la selecció campiona del món i el ‘dream team’ de Guardiola. El xovinisme amb què contesten els contertulians resulta hilarant. Més d’un situa Cuti Romero per sobre de Piqué i Puyol. «El millor Piqué és la meitat de Cuti Romero», s’atreveix a dir un. Un gosa dir que Puyol era millor que Romero. «¿Però tu estàs boig?», li contesta el presentador.

Notícies relacionades

Després, al comparar el mític centre del camp format per Xavi, Busquets i Iniesta, el presentador desperta les rialles dels altres al proclamar que «Xavi és bo però no és Enzo Fernández».

I en la davantera se sent votar per unanimitat que Di Maria és superior a Thierry Henry i que «Eto’o és més que Julián Álvarez però menys que Lautaro Martínez». Per sort, Messi ha jugat als dos equips i no hi ha pogut haver discussió.