Declaració contundent

El Govern de França acusa Benzema de tenir «vincles notoris» amb una organització terrorista

El ministre d’Interior gal, Gérald Darmanin, relaciona el futbolista de l’Al-Ittihad Jiddah amb els Germans Musulmans

Benzema critica els atacs d’Israel a Gaza i li cauen insults en cinc idiomes d’un exjugador de LaLiga

El Govern de França acusa Benzema de tenir «vincles notoris» amb una organització terrorista
1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El ministre d’Interior francès, Gérald Darmanin, ha acusat Karim Benzema d’estar vinculat als Germans Musulmans, una organització islàmica transaccional i considerada terrorista a França. «El senyor Karim Benzema té vincles notoris amb els Germans Musulmans», ha afirmat el dirigent a CNews.

Les declaracions de Darmanin arriben després del suport que va mostrar l’exdavanter del Reial Madrid als habitants de Gaza. «Totes les nostres oracions pels habitants de Gaza que una vegada més són víctimes d’aquests injustos bombardejos que no perdonen ni dones ni nens», va escriure a X (abans Twitter) el davanter de 35 anys, una reflexió que va venir seguida d’una dura rèplica de l’exporter israelià Dudu Aouate, que li va dir «fill de puta».

Principis islàmics

Notícies relacionades

Els Germans Musulmans són un dels grups més influents en el món àrab. L’ideari de la Germandat, establert per Al Banna i el pensador Sayed Qutb, neix com a resistència al colonialisme britànic i es consolida com a alternativa a la cultura materialista i individualista d’Occident.

Reconeguts com a organització terrorista a nombrosos països, la seva finalitat és estendre les lleis i principis islàmics continguts a l’Alcorà i a la Sunna (dits i fets del profeta Mahoma) a tots els àmbits de la vida.