FUTBOL

Luis Enrique, sarcàstic a la televisió: «Ets el tio més negatiu del futbol mundial»

Luis Enrique, sarcàstic a la televisió: «Ets el tio més negatiu del futbol mundial»

Reuters

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Luis Enrique va mostrar el seu costat sarcàstic en una entrevista televisada, a peu de camp, després de la necessitada victòria del PSG contra el Rennes (1-3). Al tècnic del club parisenc no li va agradar que un periodista li preguntés amablement si hi havia hagut alguna cosa del seu equip que no l’hagués complagut. Al costat de l’exblaugrana Giuly, Luis Enrique les va tirar amb bala sense deixar de riure.

Notícies relacionades

«Tu només vas a les coses negatives. És acollonant. Totes les entrevistes. Ets el tio més negatiu de la història del futbol mundial. Un dia vam guanyar 1-4 i em va dir que vam merèixer perdre», va dir mirant a Giuly i no al periodista. «El futbol té quantitat de circumstàncies. Els joves ho entenen tot, ets tu qui no ho entén. És el que jo penso quan fas les preguntes, però no passa res».

Luis Enrique encara no parla francès i l’intercanvi amb Alexandre Ruiz, que és com es diu el periodista, es va fer en castellà. Aquesta bronca no ha passat desapercebuda a França, on l’entrenador asturià ha rebut fortes crítiques. El PSG va tercer en la classificació després d’un inici titubejant.

Temes:

PSG Luis Enrique