FUTBOL

Albert Luque, sobre Jenni Hermoso en un whatsapp: «No es mereix res per la seva baixesa humana»

Albert Luque, sobre Jenni Hermoso en un whatsapp: «No es mereix res per la seva baixesa humana»

OSCAR J. BARROSO / EUROPA PRESS

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

El diari ‘El Mundo’ ha revelat uns missatges per WhatsApp que va enviar el director de la selecció espanyola, Albert Luque, a una amiga íntima de Jenni Hermoso els dies més calents del cas Rubiales.

«No es mereix res per la seva baixesa humana, la seva poca empatia i humanitat amb Rubiales», va escriure l’exfutbolista a aquesta amiga després que sortís publicat el comunicat de Jenni Hermoso condemnatori amb el petó no consentit que li va fer Luis Rubiales, expresident de l’RFEF.

Luque recrimina a la futbolista la seva posició pública davant un fet que considera que era anecdòtic i no haver-se prestat a restar importància al petó en un comunicat conjunt amb Rubiales: «Era un simple gest per treure a una persona el marró més gran de la seva vida i sabent ella que no hi ha mala fe», diu.

Paraules dures

L’exdavanter, home fidel a Rubiales, considera que Hermoso ha pujat «al carro de matar-lo» de manera injusta. I endureix el seu missatge fins a dedicar les paraules més dures a la jugadora: «Només li desitjo que la vida li torni el que està fent pagar a una persona injustament, és una persona sense cor», afirma.

Finalment, Luque trenca definitivament la seva relació amb Hermoso a través d’aquesta amiga, a qui li escriu que no el busqui més. «Pensava que Jenni tenia un cor diferent. Per això sempre la vaig ajudar», escriu Luque. Falta per veure si totes aquestes paraules poden constituir un possible delicte de coaccions per possible intimidació.

D’altra banda, també s’han conegut les converses que van mantenir Irene Paredes i Luis Rubiales sobre la destitució de Jorge Vilda.

Destitució de Vilda

Notícies relacionades

Segons ha informat ‘El Español’, les jugadores de la selecció femenina de futbol van demanar el cessament de Jorge Vilda ja l’agost del 2022. 

Aquests missatges, desmenteixen, per tant, la versió que havien donat les futbolistes a l’afirmar que mai havien sol·licitat l’acomiadament de Jorge Vilda com a seleccionador.