FUTBOL

Cas Negreira: Villarejo acusa Florentino Pérez d’arreglar partits amb els àrbitres

Sandro Rosell i el cas Negreira: «4.000 euros per un informe arbitral que et pot salvar d’un penal no em sembla una animalada»

Villarejo afirma que l’entorn de Laporta va filtrar informació contra Sandro Rosell

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

L’excomissari José Manuel Villarejo ha dirigit a RAC1 els seus dards contra Florentino Pérez al parlar de Sandro Rosell, el seu empresonament i el cas Negreira. En aquest sentit va acusar el president del Madrid d’intentar arreglar partits amb els àrbitres abans que el Barça s’impliqués amb Enríquez Negreira.

«En una sèrie de converses s’assenyala Sandro Rosell amb altres personalitats catalanes vinculades amb l’independentisme. Vaig fer les primeres gestions i vaig veure que no tenia res a veure amb el moviment independentista, que era un ‘lobbista’ del món del futbol. L’únic que tenia cert interès era que havia fet algunes actuacions respecte al tema dels àrbitres, per arreglar partits». 

I a continuació, va dir: «Tots els presidents ho han fet. Florentino Pérez també. D’alguna forma, al Reial Madrid, abans d’això [del Barça, del cas Negreira] ja s’havia detectat el mateix». 

Víctima de l’Estat

En el cas del Barça es va judicialitzar, ¿per què en el del Madrid no? «És impossible judicialitzar res que afecti Florentino Pérez. El que s’atrevís a fer-ho seria un suïcida. Florentino és intocable». 

Notícies relacionades

Sobre Rosell i el seu empresonament preventiu de dos anys, Villarejo el va presentar com a víctima de l’Estat. «A Rosell el van continuar presentant com un problema per a la seguretat de l’Estat i a la senyora Lamela [la jutge del cas], en aquest sentit, la van enganyar. És tremend el que li van fer. Però mentre no hi hagi conseqüències dels actes irregulars o il·legals, mai passarà res». 

«Això de Sandro Rosell ho va fer la Guàrdia Civil, que és una pota operativa del CNI. De qui realment es fia el CNI és de la Guàrdia Civil, que són militars com ells».