Futbol

Rafa Nadal: «Crec que m’agradaria ser president del Reial Madrid»

El tennista balear va repassar l’actualitat ‘merengue’, celebrant el bon inici de temporada, i va assegurar que li agradaria veure Mbappé de blanc

Rafa Nadal: «Crec que m’agradaria ser president del Reial Madrid»
2
Es llegeix en minuts

El tennista espanyol Rafa Nadal es va referir a la possibilitat de ser algun dia president del Reial Madrid, club del qual és aficionat, i va reconèixer que li agradaria aquesta opció, a més d’afirmar que si és capaç o no de fer-ho ho dirà el temps.

«¿Si vull ser president del Reial Madrid? No ho sé. Prometo que no és un somni, però crec que sí que m’agradaria. Però hi ha moltes coses. En el dia d’avui tenim el millor president possible. Després, el que pugui pensar avui pot no ser el que pugui pensar demà. I després, que la vida fa molt voltes. A més, un ha de saber si està capacitat per fer segons quin tipus de coses», va assenyalar.

«Soc realista amb mi mateix, sé les meves limitacions, i en això no sé si seria capaç o no, el temps ho dirà. Florentino mai m’ho ha preguntat, crec que vosaltres us munteu pel·lícules. No crec que compleixi els requisits per presentar-m’hi, soc soci d’honor però fins aquí», va afegir en una entrevista amb Movistar Plus.

Així mateix va afirmar que seria «feliç que vingués» al club l’atacant francès Kylian Mbappé: «Estic esperant Mbappé amb els braços oberts, no tinc cap problema amb ell, al contrari. Feliç que vingués. Clar que m’agrada, només faltaria. ¿A qui no li agrada? No li guardo rancor per no haver vingut encara. ¿Quina obligació tenia de venir?».

«El Madrid és el Madrid i és més gran que qualsevol jugador però Mbappé no té l’obligació de venir al Madrid quan els aficionats volem que vingui. Si ha de venir, ho sabrà ell el primer i després els que ho hagin de saber. Veurem què passa. I si ve, cap rancor, al contrari. Agraïment perquè segur que vingui quan vingui, si ve, ho farà havent renunciat a molts diners», va afegir.

Notícies relacionades

Quant a l’anàlisi de l’inici de la temporada del conjunt blanc, va manifestar: «De moment ho ha guanyat tot, ha començat bé. Som molt al començament de la temporada. El Madrid, d’entrada, ha tingut un problema greu i és que pilars molt importants de l’equip s’han lesionat. Tot i així, de moment, van bé».

«Veurem què passa. Les coses comencen d’una manera i poden acabar d’una altra, coses que no pinten bé acaben molt bé. La màgia de l’esport és que és impredictible. El Madrid ha fet un fitxatge espectacular amb Bellingham, ha caigut en gràcia total. Penso que un davanter més aniria bé, no soc il·lús», va completar.