Mundial d’atletisme

El 4x100 femení cau en semifinals sense Maribel Pérez

El quartet espanyol va fer la seva millor marca de l’any per tres centèsimes (42,96), però no n’hi va haver prou

La ‘cap’ Maribel Pérez no va entrar finalment entre les quatre i la va substituir Carmen Marco

El 4x100 femení cau en semifinals sense Maribel Pérez
1
Es llegeix en minuts

El quartet espanyol femení de 4x100 no ha pogut desafiar aquesta vegada a la lògica en els Mundials d’Atletisme de Budapest i ha caigut eliminat en les semifinals, per la qual cosa no podrà igualar la històrica cinquena posició de l’edició passada ni la quarta en els Europeus de Berlín ’22.

Malgrat que els serveis mèdics i els recuperadors de la RFEA han treballat a preu fet, finalment la ‘tocada’ Maribel Pérez es va quedar fora del quartet en què va suposar una baixa importantíssima i va deixar com a gran líder a la semifinalista en 100 i en el doble hectòmetre Jaël Bestué en la segona posta, amb Lucía Carrillo obrint, Paula Sevilla en la seva corba màgica i Carmen Marco tancant.

Passaven les tres primeres i els dos millors temps globals, amb les espanyoles partint pel carrer 9 (l’1 va quedar desert), amb la Gran Bretanya i Jamaica malgrat les atletes reservades com a rivals més dures. I si Espanya està fent història últimament amb el seu relleu femení és perquè les entregues eren perfectes. I aquesta vegada no va ser així.

Notícies relacionades

Lucía Carrillo va completar una bona posta, però no va aconseguir entregar el testimoni a la primera a Bestué i va haver de fer-ho a la segona, perdent unes dècimes precioses que al final van resultar fatals. La gran corba de Paula Sevilla no va trobar continuació en la recta i l’equip va acabar sisè amb 42,96, millor marca espanyola de l’any per tres centèsimes, però a 32 centèsimes de les suïsses que van ser terceres.

Per tant, no hi haurà representació espanyola a la final després d’una sèrie en què va resultar letal aquesta esmentada entrega. De tota manera, no sempre es pot fer el canvi entre postes perfectament com té acostumat aquest quartet que dirigeixen ara Ricardo ‘Panter’ Diéguez i Valentín Rocandio.

Temes:

Atletisme