Futbol

Espanya-Anglaterra | Horari i on es pot veure la final del Mundial femení

Espanya i Anglaterra juguen aquest diumenge per alçar el títol de campió del món

El combinat espanyol aspira a assegurar el títol més prestigiós quant a seleccions

Espanya-Anglaterra | Horari i on es pot veure la final del Mundial femení
2
Es llegeix en minuts

L’emoció està en el seu punt màxim en el Mundial de futbol femení 2023, ja que Espanya es prepara per enfrontar-se a Anglaterra en una èpica final. L’equip espanyol arriba amb un impuls considerable després de vèncer Suècia en les semifinals amb un marcador de 2-1. Els gols de Salma Paralluelo i Olga Carmona van segellar la victòria de la selecció femenina, que ha demostrat un increïble progrés al llarg del torneig.

Amb la moral ben amunt, el combinat espanyol aspira a assegurar el títol més prestigiós quant a seleccions en aquesta gran final. Ara bé, el repte no podria ser més important, ja que s’enfrontarà al poderós equip anglès, que ostenta el títol de campió d’Europa. L’equip dirigit per Jorge Vilda ha mostrat un gran acompliment en tot el torneig; ha derrotat Suïssa en vuitens de final amb un contundent 5-1 i ha superat els formidables Països Baixos a quarts.

La trajectòria d’Espanya en aquest torneig ha sigut una muntanya russa. Després d’una ensopegada contra el Japó en la fase de grups, en què van caure per 4-0, l’equip va aconseguir recuperar-se i mostrar el seu veritable potencial. La victòria contra Suïssa amb gols d’Aitana Bonmatí, Alba Redondo, Laia Codina i Jennifer Hermoso va reafirmar el seu ressorgiment. En els partits previs, Espanya també va demostrar la seva supremacia al vèncer Costa Rica per 3-0 i Zàmbia per 5-0.

En quarts de final, l’equip espanyol va superar els Països Baixos en un emocionant enfrontament que es va estendre a la pròrroga. Un gol clau de Salma Paralluelo en el temps extra els va assegurar el pas a les semifinals. Ara, l’equip compta amb una alineació plena de talent, amb jugadores destacades com Jennifer Hermoso, Alèxia Putellas, Aitana Bonmatí, Salma Paralluelo i Esther González.

La final es jugarà a l’impressionant Accor Stadium de Sydney, a Austràlia. Aquest estadi, amb una capacitat per a 83.500 espectadors, es troba al Parc Olímpic de la ciutat. S’espera un ambient ple de passió i emoció mentre Espanya juga la seva primera final en la història del Mundial de futbol femení. L’equip espanyol està decidit a fer història i confia que aquesta sigui la seva oportunitat de coronar-se campiones del món.

Horari i on es pot veure la final del Mundial femení

Notícies relacionades

La gran Final mundialista, entre Espanya i Anglaterra, es podrà veure en obert a La 1 i també per la pàgina web de TVE, RTVE Play. A més, en aquest diari també es podrà seguir tota la informació sobre el desenllaç del Mundial femení de Nova Zelanda i Austràlia 2023.

El duel es juga aquest diumenge 20 d’agost, a les 12.00 hores (horari Espanya).