FUTBOL

Ataquen a trets el vehicle del futbolista espanyol Iago Falque a Cali

Ataquen a trets el vehicle del futbolista espanyol Iago Falque a Cali
1
Es llegeix en minuts
EFE

El vehicle del futbolista espanyol Iago Falque va ser atacat a trets a la ciutat colombiana de Cali, però el jugador no es trobava al lloc en el moment dels trets, que no van causar víctimes, va informar aquest dissabte l’América de Cali, club en què milita.

El club va emetre un comunicat en què assenyala que l’atac, durant el qual la camioneta de Falque va rebre diversos trets, es va produir divendres a la nit «als voltants de la seu esportiva de Cascajal».

«Aclarim que el jugador no es trobava present en el moment dels fets», va explicar l’América de Cali en un comunicat.

¿Intent de robatori?

Segons el club, «les autoritats estan al capdavant recollint totes les proves per aclarir els fets i poder emetre una versió oficial a l’opinió pública».

En un vídeo publicat a la xarxes socials, un home que pel que sembla és qui conduïa el vehicle de Falque, mostra almenys tres impactes de bala a la carrosseria de la camioneta i explica que es dirigia a posar gasolina quan es va produir l’atac.

Notícies relacionades

«Encara sort que no anava amb Iago, anava a posar gasolina i em van disparar», se sent dir a l’home, que afirma que no sap si es va tractar d’un intent de robatori.

Iago Falque, de 33 anys, va arribar el 2022 a l’América de Cali, un dels equips més grans de Colòmbia, després d’haver fet gairebé tota la seva carrera a la Serie A d’Itàlia.

Temes:

Futbol Colòmbia