Neymar demana sortir del PSG per jugar al Barça

KIM KYUNG HOON

1
Es llegeix en minuts
El Periódico

Els problemes se li acumulen a Luis Enrique al PSG. A més del sisme causat per Mbappé, que continua castigat pel xeic mentre es desconeix quin serà el seu futur, el diari ‘L’Equipe’ ha destapat una nova rebel·lió que també esquitxa el Barça. Segons el rotatiu francès, Neymar va demanar diumenge a la junta directiva del club que el deixi sortir. La seva intenció és clara: desitja abandonar París per tornar al club blaugrana.

Mentre continua sense concretar-se de manera oficial el fitxatge de Dembélé, el PSG afronta una nova tempesta a les seves files. «Neymar està decidit a tornar a Barcelona sis anys després de marxar», remarca ‘L’Équipe’. La situació resulta paradoxal. Fa un any era el PSG el que pretenia desprendre-se’n i va ser el brasiler que va optar per quedar-se. Ara s’han intercanviat els papers: Al-Khelaifi aposta per la seva continuïtat i ‘Ney’ vol marxar.

Xavi prefereix Bernardo Silva

Notícies relacionades

Neymar va fitxar el 2017 pel PSG a canvi de 222 milions d’euros. Les lesions l’han impedit brillar de manera regular i ara va a mal borràs. Als seus 31 anys desitja tornar al Camp Nou, però Xavi no el considera una opció prioritària. El tècnic prefereix Bernardo Silva per suplir Dembélé.

L’astre brasiler sí que va tenir un rendiment destacat en el conjunt blaugrana, en què va jugar quatre temporades, amb un balanç individual de 196 partits i 114 gols. El Barça, en aquell període entre 2013 i 2017, va conquerir una Champions, dues Lligues i un Mundial de Clubs.

Temes:

PSG Neymar